Μπορεί στην eurovision να μην είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτό όμως που κανείς δεν μπορεί να μας προσάψει είναι το ότι δεν ήμασταν σωστοί απέναντι στους κανονισμούς. Πρώτα από όλα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ελευθερία Ελευθερίου και στην Ήβη Αδάμου, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσπάθησαν για μία καλή θέση.

Στην συνέχεια μπορούμε να αναρωτηθούμε το εάν η νίκη της Σουηδίας είναι δίκαιη ή όχι. Ο λόγος που το αναφέρω αυτό είναι ότι, σύμφωνα με τους κανονισμούς της eurovision απαγορεύονται διάφορα σκηνοθετικά τρικ,αυτό όμως είναι  κάτι το οποίο  δεν εμπόδισε την συμμετοχή της Σουηδίας να χρησιμοποιήσουν σκηνοθετικό τρικ, το γνωστό σε όλους slow motion.

Δεν θα αμφισβητήσουμε ότι η Σουηδία είχε ένα πολύ καλό κομμάτι, θα μπορούσε όμως να διεκδικήσει τη νίκη χωρίς να παραβεί τους κανονισμούς  του συγκεκριμένου θεσμού. Και το ερώτημα είναι, πρέπει η νίκη να ακυρωθεί ή όχι γιατί διαφορετικά ποιος εγγυάται ότι όλοι θα ακολουθούν τους κανόνες και πώς η νίκη είναι δίκαιη αφού δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί; Οι απαντήσεις δικές σας….