Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Stan ο οποίος δεν δίστασε να απαντήσει σε ότι ερώτηση του τέθηκε. Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον Stan να αφηγείται το ταξίδι του και τη διαμονή του στην Αμερική, αναφέρντας όλες τις εμπειρίες αλλά και τις συνεργασίες που έκανε. Η εξιστόριση της μουσικής  του πορείας είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον .

Ο Νίκος Βουρλιώτης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή του αλλά και στην μουσική του σταδιοδρομία. Αφού μίλησε για την συνεργασία τους και για τη φιλία που τους δένει, ο Stan εξομολογήθηκε ότι ίσως και να είχε σταματήσει τη μουσική του πορεία εάν ο Νίκος Βουρλιώτης δεν έδειχνε τόσο μεγάλη εμπειστοσύνη στις δημιουργίες του δίνοντας του τη δύναμη να συνεχίσει. Δήλωσε ότι : «μπορεί να είχα σταματήσει αν δεν είχα γνωρίσει το Νίκο Βουρλιώτη να μου δείξει εμπιστοσύνη και να με αφήσει να δημιουργήσω την μουσική μου, όπως την είχα φανταστεί.».

Επιπλέον μίλησε και για το fan club του το οποίο όπως δήλωσε του  έλλειψε πολύ όσο ήταν στην Αμερική. Ο κόσμος τον στηρίζει και εκείνος το αναγνωρίζει μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Τελικός σταθμός της όμορφης συνέντευξης ήταν τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια, όπου και αποκάλυψε ότι  το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο του album.