Γνωστό περιοδικό της Κύπρου φιλοξένησε την Άννα Βίσση στο οποίο άνοιξε την καρδιά της η αγαπημένη τραγουδίστρια. Η Άννα Βίσση μίλησε για την καριέρα της αλλά και για προσωπικά της ζητήματα. Ακόμα μία φορά έδειξε το πόσο καλά τα έχει με τον εαυτό της αλλά και πόσο ακομπλεξάριστη είναι με την ηλικία της .

Παραδέχτηκε ότι είναι συμφιλιωμένη με την ηλικία της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει το πόσο χρονών είναι. Εξάλλου  η ίδια  θεωρεί τον εαυτό της γοητευτικό όσο μεγαλώνει (κάτι στο οποίο δεν διαφωνούμε καθόλου) και δεν την ενοχλούν καθόλου οι ρυτίδες που αποκτά, για αυτό το λόγο δεν κάνει και υπερβολές με τις πλαστικές επεμβάσεις .

Εξομολογήθηκε ότι ο Νίκος Καρβέλας ήταν αυτός που της έμαθε το πώς να μην ντρέπεται πάνω στη σκηνή και ότι ήταν κάτι που την άλλαξε οριστικά. Η τραγουδίστρια η οποία έχει μία τόσο επιτυχημένη πορεία και συνεχίζει ακάθεκτη, αναφέρθηκε με χιούμορ και στις φωνητικές της ικανότητες.  Μπορεί πλέον να μην τραγουδάει όπως όταν ήταν 20 χρονών αλλα θα αρχίσει να ανησυχεί μόλις αρχίσει να τραγουδάει τα κομμάτια που έλεγε το 80 όχι έναν τόνο κάτω, όπως και κάνει πλέον αλλά 2-3.

Τέλος δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο επίκαιρο  ζήτημα eurovision λέγοντας ότι δεν πέρασε καθόλου καλά αλλά και ότι καθόλου καλά δεν έχει περάσει και με καταξιωμένους ανθρώπους στο συγκεκριμένο χώρο και αυτό  γιατί απλά δεν ταίριαξαν με αυτό που  αναζητούσε μουσικά η ίδια.