Η Adele δυσκολεύεται να γράψει νέα μουσική για τον επόμενο ολοκληρωμένο δίσκο της, επειδή είναι σε… πολύ καλή διάθεση.

Η τραγουδίστρια φημίζεται για τα τραγούδια που έχουν βάση τις ερωτικές απογοητεύσεις, αλλά αυτό το διάστημα να αγωνίζεται να βρει ξανά τη χαμένη λύπη της, αφού είναι πολύ χαρούμενη.

Η Adele κατοικεί δίπλα στον DJ Fatboy Slim, κατά κόσμον Norman Cook, ο οποίος αποκάλυψε ότι συναντιούνται συχνά και συνομιλούν για μουσικά θέματα. Σε μία από τις επαφές τους, η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα εξομολογήθηκε τα προβλήματά της.

Είναι ευκολότερο και για τους δύο να γράφουν καλύτερα τραγούδια όταν είναι σε «κατάθλιψη».

Ο Fatboy Slim δήλωσε στη βρετανική «Daily Star»: «Η Adele μου είπε πως δυσκολεύεται να γράψει το τέταρτο LP της». Εκείνη φέρεται να σχολίασε ότι γράφω τα καλύτερα τραγούδια της όταν είναι κατειλημμένη από αίσθημα «κατάθλιψης» και τώρα είναι πραγματικά ευτυχισμένη.

Η 29χρονη τραγουδίστρια μόλις ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία της, αν και αναγκάστηκε να ακυρώσει τις δύο τελευταίες προγραμματισμένες συναυλίες στο Λονδίνου και στο στάδιο «Wembley», καθώς αντιμετώπισε ιατρικό ζήτημα με τις φωνητικές χορδές της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, το τελευταίο διάστημα, η Adele αναγκάστηκε να καταφύγει στη χρήση μίας επινοημένης «νοηματικής γλώσσας», όπως συνέβη όταν επισκέφθηκε το πιθανό νέο σχολείο του γιου της Angelo, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. «Η Αdele δεν έβγαζε ήχο», είπε μία «πηγή» στη βρετανική «The Sun».