Η συμπεριφορά του Γιώργου Μαυρίδη στο NOMADS έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο και από το κοινό, με τον tattoo artist να εμφανίζεται πλέον πιο ανοικτός και φιλικός.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αλλαγή συμπεριφοράς λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού και την ανακήρυξη του νικητή αποτέλεσε ερώτηση τηλεθεάτριας που έφτασε στα χέρια του Γιώργου μέσω του #asknomads.

«Είναι κάποιες φορές που σε ωθούν να αλλάξεις συμπεριφορά! Δεν νομίζω ποτέ ότι πείραξα κάποιον ούτε επιτέθηκα σε κάποιον. Απεναντίας, πάντα προσπαθούσα να είμαι ήρεμος και να βρίσκω τις απαντήσεις που χρειάζονται με βάση την λογική. Δυστυχώς, όταν ενοχλούνται οι φίλοι μου, είναι ένας κάλος που πατιέται πολύ», εξήγησε ο παίκτης και συνέχισε: «ευτυχώς για εμένα, δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχει δικαιολογίες, θα μπορούσα να βρω χίλιες! Το κατάλαβα ότι δεν ήταν καλό, πρώτα απ’ όλα για μένα, το να αλλάξω και να συμπεριφέρομαι έτσι. Ήταν η άμυνά μου μετά από εννέα εβδομάδες και γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος, γιατί δεν είναι καλό να ανταποδίδουμε αυτό που μας κάνουν. Πρέπει να έχουμε την ψυχραιμία και την λογική να το σταματούμε, γιατί έτσι πρέπει να λειτουργούμε: ακόμα και σε κάτι κακό, πρέπει να λειτουργούμε με καλοσύνη και λογική»!

 

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος:

Πηγή: peoplegreece.com