Γιώργος Καρτελιάς

Μπορείς να κοιμηθείς με όποιον θες, θα ξυπνήσεις όμως με τον Γιώργο! Είναι ο άνθρωπος που δε νυστάζει όταν πηγαίνει για ύπνο και κοιμάται όρθιος όταν χτυπάει το ξυπνητήρι του. Guru του έρωτα, αλλά να ξέρεις αυτό που ακούς δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπεις στα προφίλ του.Πάρε ζακετούλα και απόλαυσε τα κρύα του ανέκδοτα κάθε μέρα στο Sok FM Morning Show, 7 με 11!

Ελεύθερη πτώση ή scuba diving?
Γατάκι, και τα δύο μαζί εννοείται! Φοράς στολή, εξοπλισμό, μπουκάλες κανονικά, ανεβαίνεις στο αεροπλάνο, πέφτεις από το αεροπλάνο, βγαίνεις κατευθείαν θάλασσα και στο καπάκι κάνεις και το scuba diving! Όλα γίνονται όταν έχεις θέληση και φαντασία!

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει ή έχει συμβεί σε πρώτο ραντεβού?
Με πας πολλά χρόνια πίσω και γύρευε αν θυμάμαι κιόλας (γιατί είχα κάνει και πολλά, guru του έρωτα από μικρός)! Ένα που θυμάμαι τώρα, είχα βγει ραντεβού με μία κοπέλα, είχαμε πάει σε ένα μπαράκι και αντί να δίνω σημασία στο ζεβουζέ, την παράτησα και βρέθηκα να χορεύω στριπτίζ με έναν κολλητό πάνω στη μπάρα! Δεν υπήρξε ποτέ δεύτερο ραντεβού, ακόμα αναρωτιέμαι τι έκανα λάθος!

Τι θα ήθελες να προσφέρεις στα αδέσποτα σκυλιά της Χαλκίδας?
Στέγη! Κάτι που θα ήθελα πολύ να πετύχω και το έχω βάλει στόχο στο μυαλό μου για το μέλλον κάποια στιγμή, είναι με τη βοήθεια όλων των φιλόζωων της πόλης, να δημιουργήσω έναν χώρο, όπου τα σκυλιά θα μπορούν να έχουν στέγη, τροφή και αγάπη, να προφυλάσσονται από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και κυρίως, από εκείνους που τα κακομεταχειρίζονται χωρίς ενοχές!