Ημέρα της Μητέρας η χθεσινή (13/5) και πολλές γνωστές μαμάδες από το πρωί έστελναν τις ευχές τους για τις μαμάδες. Αλλά και πολλές μαμάδες της showbiz έστειλαν το δικό τους συγκινητικό μήνυμα για τη μητρότητα και όπως τη βιώνουν οι ίδιες.

Ανάμεσα στις ευχές των μαμάδων, ξεχώρισαν σίγουρα εκείνες της Δώρας Τσαλίκη, η οποία συνόδευσε το μήνυμά της, με μία τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία από το παρελθόν. Και για πρώτη φορά βλέπουμε καθαρά τα πρόσωπα των τριών αγοριών του ζευγαριού, αφού είναι γνωστό ότι προστατεύουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη έκανε μία εξαίρεση, λόγω της ημέρας και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, μία φωτογραφία από παλαιότερες διακοπές τους, όταν οι γιοι τους ήταν μικροί.

View this post on Instagram

Η απόφαση να κάνεις ή να μεγαλώσεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις να αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα…. Elizabeth Stone ….. Σε όλες τις μανάδες του κόσμου που δίνουν τον αγώνα τους για τα παιδάκια τους χρόνια πολλά 🌸 (Η φωτογραφία μας είναι κάποια αρκετά χρόνια πριν στη Σαντορίνη , τα παιδάκια μικρά κι εγώ με μια γλυκιά μελαγχολία μιας και ήταν η τελευταία ημέρα των διακοπών μας )

A post shared by Δημητροπουλου Δωρα (@dora_dimitropoulou) on

Και τη συνόδευσε με τρυφερά λόγια. «Η απόφαση να κάνεις ή να μεγαλώσεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις να αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα….
Elizabeth Stone», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η περήφανη μαμά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα παιδιά Αν και στις περισσότερες από αυτές, φροντίζουν να μη φαίνονται καθαρά τα πρόσωπά τους και κυρίως, των δύο μικρότερων. Πάντως και τα τρία τους αγόρια έχουν μεγαλώσει πολύ. Και πώς να μην είναι μία περήφανη μαμά;

 

 

 

Πηγή: mothersblog.gr