Αν κυκλοφορείς στην πόλη με το κινητό ανά χείρας, χαζεύοντας στο Instagram (ανήκεις δηλαδή στο 99% των ανθρώπων της Αθήνας), σίγουρα θα έχεις δει το «κίνημα» του τελευταίου τσιγάρου.

Τι έχουν πάθει όλοι οι celebrities και influencers και μας ανακοινώνουν πως κάνουν το τελευταίου τους τσιγάρο;

Δεν το έχεις δει; Πάτα στο google #teleftaiotsigaro και θα μείνεις άναυδος από το αποτέλεσμα της αναζήτησής σου. Κωνσταντίνος ΜαρκουλάκηςΓιώργος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Έλενα Γαλύφα και πολλοί άλλοι κάνουν λόγο για τελευταίο τσιγάρο.

Τι τους έχει πιάσει όλους; Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ένα επιτυχημένος ηθοποιός, του οποίου οι παραστάσεις είναι sold out, πριν καν παρουσιαστούν στο κοινό, θυμάται πότε έκανε το #teleftaiotsigaro.

Αλλά και ο Γιώργος Μαυρίδης, ένας άνθρωπος που όλοι θα θέλαμε για κολλητό μας, δυναμικός και ευαίσθητος και συνάμα μετρημένος και δημιουργικός, κι αυτός κάνει λόγο για «τελευταίο τσιγάρο».

Ψάχνοντας, βρίσκουμε και τον Κωνσταντίνο Αργυρό που παίρνει κι αυτός τη μεγάλη απόφαση και μιλάει για το δικό του #teleftaiotsigaro.

Η Ελένη Φουρέιρα, βάζει τέλος στο smokey hair και υιοθετεί το look smokey eyes προσθέτοντας στο τέλος και το hashatg #teleftaiotsigaro.

Όσες πάλι είστε μανούλες και προσπαθείτε να μοιράσετε την ημέρα σας ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα παιδιά και αναζητάτε λύσεις σε όλα όσα απασχολούν μια νέα μαμά του σήμερα, θα έχετε δει σίγουρα τις αναρτήσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου. Σε μια πρόσφατη μάλιστα, μοιράζεται τις αναμνήσεις της από την εποχή που έκανε το τελευταίο της τσιγάρο.

Αν όμως είστε fashion icons και αναζητάτε συνεχώς τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η Έλενα Γαλίφα, μια διεθνής fashion influencer που δίνει το παρών σε όλα τα show μόδας του εξωτερικού και που ξεχωρίζει για το άψογο στυλ της σε κάθε της εμφάνιση, πάλι μιλά για το κάπνισμα, αναφέροντας πως έκανε το τελευταίο της τσιγάρο πριν από δύο μήνες.

Ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που οι Έλληνες celebrities και influencers δεν χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσουν κάποιο προϊόν, αλλά ένα κίνημα. Μήπως να τους ακολουθήσουμε και να κάνουμε μαζί τους το τελευταίο τσιγάρο;

Πηγή: iefimerida.gr