Με ανανεωμένη εικόνα, ο Γιάννης Πλούταρχος δίνει μορφή στο ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Σπασμένη Καρδιά».

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης της ελληνικής δισκογραφίας, με δεκάδες αξέχαστες επιτυχίες στο βιογραφικό του, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Entertainment Group και την Panik Platinum, την ετικέτα στην οποία έχει ενταχθεί.

Το πρώτο single από τα καινούργια τραγούδια που θα ακολουθήσουν στην πορεία φέρει τον τίτλο «Σπασμένη Καρδιά» και κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει αυτοπροσώπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει βάλει τη συνθετική σφραγίδα του σε κορυφαίες επιτυχίες που έχουν χαρακτηρίσει την καριέρα του. Οι στίχοι είναι μία δημιουργία του Α.Τ.

Λίγο πριν επιστρέψει στη σκηνή του «Φωταέριο» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συμπράττοντας με τη Μελίνα Ασλανίδου από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Πλούταρχος δανείστηκε τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να δώσει εικόνα στο νέο τραγούδι του.

Τα γυρίσματα για το video clip του single «Σπασμένη Καρδιά» πραγματοποιήθηκαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου, με τον οποίον ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεργάζεται για πρώτη φορά.

Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να είναι έτοιμο και να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από την Panik Platinum, σηματοδοτώντας και το επίσημο ντεμπούτο του «Σπασμένη Καρδιά» στην πλατφόρμα του YouTube.

Πηγή: hit-channel.com