Η Ελένη Φουρέιρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama και ο Χρήστος Μάστορας από τις ΜΕΛΙSSES φημολογείται ότι θα είναι στην κριτική επιτροπή του πρωτότυπου talent show «La Banda», σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

Το «La Banda» αναζητά το απόλυτο pop συγκρότημα και για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, το κοινό έχει από την πρώτη στιγμή τον έλεγχο του παιχνιδιού.

To «La Banda», που είναι μια συμπαραγωγή της Syco Entertainment και της Saban Brands, παρουσιάζει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τους διαγωνιζόμενους καθώς αυτοί περπατούν πάνω στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί κρινόμενοι πρώτα από το κοινό προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης (audition) από τους κριτές.

Από την αρχή κιόλας το κοινό κρατά στα χέρια του τη μοίρα των μελλοντικών pop stars. Ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής, έχουν τη δύναμη να δώσουν στον διαγωνιζόμενο την «έγκρισή» τους και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των κριτών.

Μέσα από μία πληθώρα εμφανίσεων τόσο ομαδικών ως group, όσο και ατομικών, οι διαγωνιζόμενοι φτάνουν στα όρια τους περνώντας από απαιτητικές δοκιμασίες: Από το να ελέγχουν τη φωνή τους και να εκτελούν συγκεκριμένες χορογραφίες, μέχρι να σκηνοθετούν και να στήνουν τα δικά τους επαγγελματικά videos.

Στόχος όλων να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψήφους των θαυμαστών τους.

Η ένταση κορυφώνεται όσο οι διαγωνιζόμενοι μειώνονται. Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους, και να προχωρήσουν προς το δρόμο της δόξας, με το να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.

H ισπανόφωνη έκδοση του talent show έχει αποσπάσει μία υποψηφιότητα για τα Διεθνή ΕΜΜΥ το 2015.

Το «La Banda» αναμένεται να προβληθεί την επόμενη σεζόν μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του (ανανεωμένου) «epsilon tv». Για την παρουσίαση του show ακούγεται το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή.

Πηγή: hit-channel.com