Το Facebook, εδώ και μερικές μέρες, δοκιμάζει σε μερικούς χρήστες μια νέα δυνατότητα που θα αλλάξει τον τρόπο που θα είσαι σε επαφή με τους φίλους σου.

Μιλάμε για το «streak», δηλαδή σημάδια που επισημαίνουν τους καλύτερους σας φίλους, ή καλύτερα τις επαφές με τις οποίες ανταλλάσσετε πιο συχνά μηνύματα.

Αυτή η νέα λειτουργία θα προστεθεί στο chat του Facebook Messenger: σύντομα θα βλέπετε ένα emoji δίπλα στα ονόματα των προφίλ που τσατάρετε περισσότερο.

Η νέα λειτουργία του Facebook θυμίζει μερικές από τις λειτουργίες του Snapchat, όπως το Snapstreak που σου δείχνει πόσο συχνά ανταλλάσσεις μηνύματα με ένα άτομο.

Το Facebook επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει τη νέα λειτουργία, λέγοντας ότι : «για παράδειγμα, μια αστραπή μπορεί να εμφανιστεί δίπλα στο όνομα ενός ατόμου με το οποίο έχετε μιλήσει τουλάχιστον τρεις συνεχόμενες ημέρες και ένας μετρητής θα δείχνει πόσες διαδοχικές ημέρες κάνετε chat. Μας ενδιαφέρει να δούμε αν οι άνθρωποι απολαμβάνουν αυτή τη διορατικότητα, αλλά δεν έχουμε καμία πρόσθετη πληροφορία να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή».

Πηγή: hit-channel.com