Η Τάμτα επιβεβαιώνει τις φήμες των τελευταίων ημερών που υποστηρίζουν ότι δέχτηκε πρόταση από την Κύπρο να εκπροσωπήσει τη χώρα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Μάιο του 2019 στο Τελ Αβίβ.

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop μίλησε στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» του Open TV και στο περιθώριο της πρεμιέρας των εμφανίσεών της με τις ΜΕΛΙSSES, σχολίασε όσα διαδίδονται.

«Το ΡΙΚ έχει όντως προσεγγίσει τη Minos – EMI, τη δισκογραφική μου εταιρεία, και μέσα σε όλα τα ονόματα ξέρω ότι έχει αναφερθεί και το όνομά μου», αποκάλυψε η Τάμτα.

«Τώρα, η άποψή μου είναι πάντα αυτή που λέω εδώ και πολλά χρόνια: Τραγούδι να ακούσω, να μ’ αρέσει και θα πολύ είμαι ευγνώμων και πολύ υπερήφανη», συνέχισε.

«Θα είναι μεγάλη τιμή μου να εκπροσωπήσω είτε την Κύπρο είτε τη Γεωργία είτε την Ελλάδα. Η μία χώρα με μεγάλωσε, η άλλη με στήριξε, μου έδωσαν πολλά πράγματα», δήλωσε η Τάμτα, όμως απάντησε αρνητικά όταν ρωτήθηκε αν έχει δεχθεί φέτος πρόταση από την Ελλάδα.

Η Τάμτα είχε φτάσει μία ανάσα πριν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision του 2015, που έλαβε χώρα στη Βιέννη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν είχε προλάβει την καταληκτική προθεσμία να υποβάλλει στην ΕΡΤ το τραγούδι, το οποίο έφερε τον τίτλο «Unloved» και το είχαν συνυπογράψει ο Alex Papaconstantinou («Fuego») με τον Rami Yacoub (Britney Spears, One Direction, Bon Jovi, Nicki Minaj κ.ά.).

Τελικά, το «Unloved» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς.

 

 

Πηγή: hit-channel.com