Όλοι γνωρίζουμε πως ο Παντελής Παντελίδης πέρα από αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού φημιζόταν για την υπέροχη ψυχή του και για το πόσο πολύ βοηθούσε τον κόσμο που είχε ανάγκη.

Το φιλανθρωπικό του έργο ήταν μεγάλο και όποιος του ζητούσε βοήθεια την έδινε απλόχερα χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα, ευχαριστώ και κυρίως χωρίς να δημοσιοποιεί την κάθε καλή του πράξη.

Μια από τις επιθυμίες που είχε ολοκληρώθηκε τώρα, με τον μαραθώνιο που έγινε στην εκπομπή Star “Aλήθειες” και το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν εξωπραγματικό, για τις δύσκολες εποχές που ζούμε. 282,562€

“Μια μεγάλη επιθυμία του Παντελή, πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια όλων σας. Ο μαραθώνιος στην εκπομπή Star “Aλήθειες” για το Χαμόγελο του Παιδιού άγγιξε ένα ποσό ρεκόρ για την εποχή που ζούμε! 282.572€!!!! 282.572 χαμόγελα!! Ναι, ο Παντελής βρήκε τρόπο από εκεί ψηλά μαζί με τον μικρό Αντρέα να μοιράσουν χαμόγελα ζωής με την βοήθεια όλων σας! Σας ευχαριστούμε! Και μην ξεχνάτε! 19810!! Μπορείτε να μοιράσετε παιδικά χαμόγελα κάθε στιγμή!» μας ενημέρωσαν από την επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη.”

Πηγή: tralala.gr