Όταν πριν από μερικές εβδομάδες, είχαμε δει τα αινιγματικά stories στους λογαριασμούς του Γιώργου Καρτελιά και της Ελίνας Παπίλα, δε μπορούσαμε να φανταστούμε τι ακριβώς ετοίμαζαν στο ροζ studio της Panik Records.

Λίγες ημέρες αργότερα, αποκαλύφθηκε το secret project: η συνεργασία με πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες και η δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου hit με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μοναδικό σκοπό την ενίσχυση του πολύτιμου έργου της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ηλίας Βρεττός, Έλενα Τσαγκρινού, BO, OGE και REC ένωσαν τις φωνές τους με τον Γιώργο και την Ελίνα και έτσι γεννήθηκε το «Έλα την Πρωτοχρονιά», σε μουσική των Μάριου Ψιμόπουλου & OGE και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Το «Έλα την Πρωτοχρονιά» μας καλεί μελωδικά να ενισχύσουμε το έργο της «Κιβωτού Του Κόσμου», καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις, τα digital downloads και streams θα διατεθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ως στυλοβάτη του τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» πρόσφατα βραβεύτηκε για την προσφορά της από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το «Έπαθλο του Ευρωπαίου Πολίτη», με «όπλα» την αγάπη και την επιθυμία για φροντίδα και προστασία των παιδιών, των νέων και των μονογονεϊκών οικογενειών.

Τώρα, λοιπόν, με λιγότερο από 1€ μπορείς να στηρίξεις και εσύ αυτή την πρωτοβουλία του ΣΟΚ FM 104.8!

 

Βρες το digital single ΕΔΩ: