21 Αυγούστου και στο πλανητικό σκηνικό συμβαίνουν πολλά!

 

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα ξεκινά μια περίοδος, γεμάτη ένταση και πάθος για σένα. Η ανάγκη να αλλάξεις συθέμελα τη ζωή σου και να τη ζήσεις στο κόκκινο. Γι’ αυτό θα γίνεις πιο τολμηρός/η και ριψοκίνδυνος/η από ποτέ στα ερωτικά σου και βέβαια θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αν θέλεις να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που έχεις βάλει στο στόχαστρό σου, η επιτυχία θεωρείται δεδομένη αλλά το πόσο θα κρατήσει το ειδύλλιο αβέβαιο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, πιο εκδηλωτικός/η συναισθηματικά θα είσαι με το σύντροφό σου και ίσως λίγο πιο απαιτητικός/η από την ίδια τη σχέση αφού θα θέλεις να τη βελτιώσεις και θα ζητήσεις ανάλογες πρωτοβουλίες κι από αυτόν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα προκαλεί αναταράξεις και έντονες καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν πλήρως και οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Οι πιθανότητες αυτήν την περίοδο να ζήσεις έναν παθιασμένο έρωτα με άτομο που ενδεχομένως να έχει θέση ή ισχύ είναι πολύ μεγάλες, αλλά δεν θα έχει την κατάληξη που επιθυμείς, καθώς οι καβγάδες και οι αντιζηλίες μεταξύ σας θα είναι συχνό φαινόμενο.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση σας με ένα μέλος της οικογένειας θα δοκιμαστούν καθώς παρεμβάσεις ή διεκδικήσεις για περιουσιακά θα φέρουν τσακωμούς και ίσως προσωρινά διακόψετε τις επαφές σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετές συζητήσεις και επαφές με άτομα που συμπαθείς ή με καινούργια, που θα γνωρίσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σου. Ωστόσο, όσον αφορά στα ερωτικά σου, το ενδιαφέρον σου θα αλλάζει σύμφωνα με τη φορά του ανέμου κι εκεί που θα είσαι μέσα στον ενθουσιασμό, εκεί θα σου φεύγει, ιδιαίτερα αν προσπαθούν να σε δεσμεύσουν ή δεν υπάρχει συνεννόηση. Αν είσαι σε σχέση, πολλές εκπλήξεις στην καθημερινότητά σας επιφυλάσσει το προσεχές χρονικό διάστημα, με διάφορες ζημιές ή μικροατυχήματα, ενώ οι σχέσεις σας με κάποιους συγγενείς ενδέχεται να διαταραχθούν και ίσως διακόψετε κάθε επικοινωνία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη στον Λέοντα σε ωθεί να ξοδέψεις αρκετά χρήματα αλλά και αισθήματα, προκειμένου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά και θέλεις να κατακτήσεις. Οι προσδοκίες σου θα είναι μεγάλες, όμως πολύ πιθανό να διαψευστούν και να μείνεις με άδεια τσέπη και αγκαλιά. Γι’ αυτό, απόφυγε υπερβολές και μη θεωρείς ότι επειδή δίνεις, θα τα πάρεις ντε και σώνει πίσω γιατί σύντομα θα απογοητευτείς. Αν είσαι σε σχέση, από ερωτικής πλευράς αναμένεται να ζήσεις συναρπαστικές στιγμές με το ταίρι σου.

 

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σου, φωτίζοντας όμως και αρκετές αδυναμίες σου. Θα ενισχυθεί η λάμψη σου, το φλογερό σου ταμπεραμέντο και η ζωντάνια σου, οπότε η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη. Θα ξεφύγει όμως κι ο εγωκεντρισμός σου και οι απαιτήσεις σου και οι υπερβολές που θα κάνεις θα είναι αρκετές, σαμποτάροντας τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Βγάλε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σου και οι επιτυχίες θα είναι μεγάλες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλεις να κάνεις μια θεαματική αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, ωστόσο, τουλάχιστον για την ώρα δεν είναι εύκολο γιατί άλλα θέματα θα είναι αυτά που θα απαιτήσουν την προσοχή σου και δε θα σε αφήνουν σε ηρεμία. Αρκέσου λοιπόν το προσεχές χρονικό διάστημα στο ρόλο του παρατηρητή, κάνε… διερεύνηση, μελέτη και επεξεργασία των διάφορων επιλογών σου, ώστε όταν έρθει η στιγμή, να διαλέξεις σωστά και με βάση τις ανάγκες σου. Αν είσαι σε σχέση, θα παρουσιαστούν αρκετά προβλήματα στα εργασιακά σου, ιδιαίτερα αν υπάρχει και παρασκήνιο από πίσω τους που τα φυτιλιάζει. Συζήτησε με το ταίρι σου τον προβληματισμό σου και σκέψου είτε τρόπους να τα αντιμετωπίσεις είτε το ενδεχόμενο να αλλάξεις δουλειά.

 

ΖΥΓΟΣ

Τόσο η εμφάνισή σου όσο και το συνολικό σου στιλ θα είναι εντυπωσιακάκαι κανείς δε θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου, όπου κι αν βρεθείς. Η διάθεσή σου όμως να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να βρεις τον έρωτα ανάμεσα σε άτομα που θα έχουν μια κλάση ή υπεροχή, θα σου γίνει σχεδόν μανία, με αποτέλεσμα να μη βλέπεις οτιδήποτε γύρω σου που δεν ανταποκρίνεται στα «στάνταρ» σου. Γρήγορα όμως θα δεις την υποκρισία που επικρατεί και θα συνέλθεις. Αν είσαι σε σχέση, βραδινές έξοδοι και έντονη κοινωνική ζωή αναμένεται να έχετε με το σύντροφό σου αυτή την περίοδο ενώ δεν αποκλείεται κι η γνωριμία σας με κάποια πολύ σημαντικά πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στον 10ο οίκο σου ξυπνά την ανικανοποίητη φύση σου και ενδεχομένως οι στόχοι σου να είναι τόσο μεγάλοι που δε θα μένεις με τίποτα λιγότερο ευχαριστημένος/η. Θα γίνεις ξεροκέφαλος/η και θα θέλεις περισσότερο από ποτέ το απόλυτο στα ερωτικά σου. Όσο όμως δεν το βρίσκεις, τόσο περισσότερο θα μαζεύεις ένταση μέσα σου. Ανάκτησε τον έλεγχό σου γιατί τελικά θα διώχνεις -ή χειρότερα- θα φοβίζεις κόσμο αντί να ελκύσεις. Αν είσαι σε σχέση, όλοι μπορεί να είναι χαλαροί ή να κάνουν τις διακοπές τους, εσύ όμως δεν ηρεμείς, προετοιμάζοντας το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα, εκνευρίζοντας το σύντροφό σου που αφιερώνεις όλον το χρόνο σου σχεδιάζοντας πλάνα και κινήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρασυρμένος/η από την εύνοια και το ότι κάποια πράγματα που δοκιμάζεις σου βγαίνουν, το μυαλό σου θα γεμίσει με φιλόδοξες ιδέες και μεγαλεπήβολα σχέδια τόσο για επαγγελματικά, όσο και για τα ερωτικά σου. Ο ενθουσιασμός κι η ρισκαδόρικη στάση σου όμως θα σε σπρώξουν σε ενέργειες και κινήσεις που μάλλον θα σε εκθέσουν ενώ με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις κι ενδεχομένως να την πατήσεις, δε θα μείνει πολύ στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, οι μετακινήσεις σου θα αυξηθούν ίσως και αναγκαστικά, το ίδιο κι οι συναντήσεις σου με άτομα ίσως για επαγγελματικούς λόγους, αλλάζοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, το ταίρι σου όμως θα το κλείσεις μέσα και θα περιμένει πότε θα αδειάσει το πρόγραμμά σου για να πάτε κάπου μαζί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος στα ερωτικά σου με αυτή τη Νέα Σελήνη-Έκλειψη που σίγουρα δε θα είναι χαλαρός και χωρίς σκοτούρες, αφού η συναισθηματική σου φόρτιση θα είναι έντονη και ενδεχομένως να ξεφύγεις τελείως από τα πλαίσιά σου. Θα γίνεις πιο τολμηρός/η στο κυνήγι του έρωτα, έτοιμος/η να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου κι εφ’ όσον ελκύεις δύσκολο δε θα είναι. Το σταθερό και μόνιμο όμως που θέλεις, ίσως έρθει πολύ αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, έντονο πάθος αλλά και σκηνές ζήλειας που θα κρύβουν μια ανάγκη επιβεβαίωσης θα βάλουν φωτιά στη σχέση σου. Επίσης η ανάγκη της αναγνώρισης της αξίας σου ίσως σε σπρώξει σε αλλαγές και κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη –Ηλιακή Έκλειψη στον 7ο οίκο σου, τον Λέοντα έρχεται να κλείσει όσες πόρτες άνοιξες με τη δική σου Πανσέληνο-Έκλειψη που έγινε νωρίτερα. Οι αλλαγές στην ερωτική σου ζωή είναι δεδομένες είτε ηθελημένες είτε όχι, αφού οι καινούργιες γνωριμίες, δε θα λείψουν. Θα συναρπάζεσαι, θα ξεσηκώνεσαι και δε θα ξέρεις προς τα πού να στραφείς. Εν τούτοις, γρήγορα θα ξενερώνεις και θα απορείς τι ήταν αυτό που σε εντυπωσίασε αρχικά. Δύσκολα λοιπόν θα κάτσεις με κάποιο συγκεκριμένο. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως όμως να έχεις βάλει ήδη το δαχτυλάκι σου, υποκινώντας αντιδράσεις του συντρόφου σου με την προκλητική και μάλλον ατίθαση συμπεριφορά σου φτάνοντας στα άκρα τον σύντροφό σου, οπότε οι εντάσεις κι οι καβγάδες σας θα συνεχιστούν για αρκετό διάστημα.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Θα κλείσει οριστικά ένας κύκλος στα αισθηματικά σου, αλλά οι προοπτικές για να ανοίξει σύντομα ένας καινούργιος δεν είναι πολύ μεγάλες γιατί θα σου πάρει χρόνο να ξαναβρείς τα πατήματά σου, να πάρεις τα πάνω σου. Ακόμα και μια γνωριμία να κάνεις τώρα, μέχρι να πάρει την τελική της μορφή θα χρειαστεί χρόνος. Επίσης, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην εντυπωσιάζεσαι εύκολα από την εμφάνιση αλλά το χαρακτήρα κάποιων ανθρώπων που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, αισθάνεσαι την ανάγκη η σχέση σου να έχει μια ποιότητα κι αυτό πιθανόν να σε σπρώξει να υιοθετήσεις διαφορετική στάση και συνήθειες. Το σίγουρο είναι ότι θα αποζητήσεις περισσότερο κανάκεμακαι προσοχή από το ταίρι σου ορισμένες φορές πιέζοντάς το παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

 

Πηγή: astrology.gr