Σε απόλυτη γιορτινή διάθεση και στο κλίμα των Χριστουγέννων, μας κράτησαν συντροφιά οι REC, στο πρώτο ΣΟΚ night, παρέα με την μουσική παραγωγό, Ελίνα Παπίλα, στα στούντιο του ΣΟΚ FM 104,8, την περασμένη Πέμπτη.

Αποκαλυπτικοί, με χιούμορ στα όρια του.. αυτοσαρκασμού, ο Άρης και η Ναυσικά ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικοί.

Για άλλη μια φορά ο Άρης αποδείχτηκε το πειραχτήρι της παρέας και δεν έλειψαν τα αστεία, ενώ η Ναυσικά φυσικά, πάντα γλυκιά!!!

Από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι τη συνεργασία τους και την κοινή τους επαγγελματική πορεία, όσα αποκάλυψαν στην Ελίνα, μας έκαναν να τους αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.
Άλλωστε είναι οι REC, η παρέα που ξέρει να δημιουργεί επιτυχίες και να μας βάζει πάντα στο κλίμα της εποχής, με ευχάριστο τρόπο.

Δεν έλειψαν οι εξομολογήσεις(!!) που αφορούν στην προσωπική τους ζωή και τη σχέση τους, με τον Άρη να μας αποκαλύπτει πως είναι φρεσκοχωρισμένος…. Και διαθέσιμος!!!

Όσο για τη Ναυσικά δηλώνει μόνη αυτό τον καιρό, αφού όπως είπε – με περιπαικτική διάθεση – «κυνηγάει» τον Άρη πολύ καιρό τώρα, αλλά αυτός… δεν ενδίδει στον έρωτά της!!!

Η συζήτηση ήρθε και γύρω από τους Stavedo, με αφορμή την πρώτη γνωριμία του Άρη και της Ναυσικάς, η οποία μάλλον δεν είχε και τόσο ευχάριστη κατάληξη.

Όπως αποκάλυψαν η γνωριμία τους έγινε σε οντισιόν για τραγουδίστρια των Stavedo, όπου εκείνη την εποχή μέλος τους ήταν ο Άρης, όπου πήγε και η Ναυσικά με φίλη της, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν είχε στο μυαλό της να ασχοληθεί με το τραγούδι…
Ωστόσο μετά από παρότρυνση του Άρη, τραγούδησε, αλλά τελικά στους Stavedo  η Ναυσικά δεν «μπήκε» και όπως γνωρίζουμε βέβαια, ο Άρης αποχώρησε από το συγκρότημα…. Αυτό όμως μάλλον στην πορεία βγήκε σε καλό, αφού αργότερα δημιουργήθηκαν οι REC!
Πέραν όμως της δικής τους ζωής και όσα μάθαμε γι’ αυτούς στη ΣΟΚ night, οι ακροατές είχαν την τύχη να ακούσουν τις συμβουλές του Άρη και της Ναυσικάς, στα προσωπικά τους προβλήματα, σε θέματα έρωτα και καρδιάς!!!!

Δεν είναι τυχαίο που η νεολαία αγαπάει τους REC, και αναμένει κάθε φορά το καινούργιο τραγούδι τους, ενώ στηρίζει πάντα κάθε εμφάνισή τους, Live, τηλεοπτική και βέβαια ραδιοφωνική.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή με την Ελίνα Παπίλα στον αγαπημένο μας ΣΟΚ FM 104,8 και απολαύστε τους REC!!!!