Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έκανε εμφάνιση στο ΣΟΚFM 104,8, σαν ραδιοφωνικός παραγωγός αυτή τη φορά και αναπόλησε τις εφηβικές του στιγμές, όταν 14 ετών ακόμα έκανε εκπομπή σε Κυπριακό σταθμό!!!

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης επέλεξε τραγούδια για τους ακροατές του ΣΟΚ FM, αλλά τραγούδησε και ζωντανά επιτυχίες, δικές του κι άλλων ερμηνευτών, γεμίζοντας το βράδυ της Πέμπτης μας, με γλυκές μελωδίες.

Με χαλαρή διάθεση, ο Γιώργος Παπαδόπουλος μας αποκάλυψε κι άλλες πτυχές του χαρακτήρα του, με το χιούμορ του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουβέντα του, με τη ραδιοφωνική παραγωγό του ΣΟΚ FM, Ελίνα Παπίλα.

Από τις εκπλήξεις της βραδιάς, ήταν οι τηλεφωνικές συνδέσεις με τη Χριστίνα Σάλτη και τον Πάνο Κιάμο, δύο αγαπημένους μας τραγουδιστές, που συνεργάζονται με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, οι οποίοι μόνο καλά είχαν να πουν γι’ αυτόν, τόσο για την προσωπικότητά του όσο και το ταλέντο του. Μάλιστα ο Πάνος Κιάμος υποστήριξε πως ο Γιώργος είναι από τους πιο ελπιδοφόρους καλλιτέχνες της εποχής μας που θα προσφέρει πολλά στην ελληνική μουσική, ενώ η Χριστίνα δήλωσε πως λάτρεψε το κομμάτι που της έγραψε.

Συνθέτης και τραγουδιστής, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, δεν διαχωρίζει τις δύο αυτές ιδιότητες, αφού τις θεωρεί μια και τονίζει πως βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, περνώντας το περισσότερο χρόνο του στο στούντιο, γράφοντας τραγούδια για συναδέλφους του και ετοιμάζοντας τον επόμενο προσωπικό του δίσκο.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε και για τη Eurovision, και την πρόταση που δέχτηκε από την Κυπριακή τηλεόραση να του γίνει απευθείας ανάθεση. Ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε σε αυτή τη φάση τη συμμετοχή λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχει επαγγελματικά.

Σ’ ότι αφορά τα σχέδιά του, περιλαμβάνουν εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία αυτό τον καιρό.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, από τους πλέον αγαπημένους καλλιτέχνες μας, έστειλε τις ευχές του μέσω του ΣΟΚ FM, σε όλους τους fans του, για το 2013 και επισήμανε …. Να μην ξεχνάμε να χαμογελάμε!!!