Διδυμοι

Προβλέψεις 24/03/17

Η σημερινή ημέρα προβλέπεται αρκετά πιεστική, καθώς ζητήματα κυρίως οικογενειακού χαρακτήρα, θα σε προβληματίσουν πολύ. Ειδικότερα, κάποιες διαφωνίες και εντάσεις θα σε δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο στο να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος, για να μην περιπλέξεις τα πράγματα και βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Το να κρύβεσαι ή να λες ψέματα, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το τελευταίο διάστημα έχεις αποστασιοποιηθεί από τον σύντροφό σου και τον έχεις παραμελήσει, κυρίως λόγω ανασφαλειών που δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Συζήτησε μαζί του, ώστε να βεβαιωθείς ότι όλα είναι καλά και βγάλε στην επιφάνεια την ευχάριστη και τρυφερή πλευρά του εαυτού σου, για να τον ξανακερδίσεις. Αν από την άλλη παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, σταμάτα να πιέζεις τις καταστάσεις, γιατί κακό στον εαυτό σου κάνεις. Βγες έξω και διασκέδασε με φιλικά άτομα και αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου διανύουν μια καλή και δημιουργική περίοδο, οπότε μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, θέτοντας πιο υψηλούς στόχους αυτή τη φορά. Με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να βοηθάει την επικοινωνία και τη συνεργασία με τους συναδέλφους σου, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου είναι επίσης σε καλή φάση, γεγονός που σε ανακουφίζει πολύ.

πηγή: myastro.gr

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER