ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Ο Σοκ FM 104.8 απο την δημιουργία του εως και σήμερα έχει ώς πρωταρχικό σκοπό να προσφέρει στους ακροατές του ένα γρήγορο, έξυπνο, πρωτοποριακό ραδιόφωνο.

Το πρόγραμμα του πλαισιώνεται από ελληνικές και ξένες επιτυχίες βάσει των προτιμήσεων των ακροατών του, με άξονα τις αποκλειστικές μεταδόσεις νέων τραγουδιών και αναφορές σε παλιά αγαπημένα τραγούδια.

Ξεχωριστές είναι οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σταθμός για παρουσιάσεις καλλιτεχνών, συναυλίες αλλά και μουσικούς διαγωνισμούς με μεγάλα έπαθλα καθώς και φιλανθρωπικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις τις οποίες στηρίζει.

Μέσα στο χρόνο λειτουργίας του κατάφερε να γίνει η αγαπημένη συχνότητα των ακροατών και σύμφωνα με τις μετρήσεις της BARI Focus αποτελεί τον πιο δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό του Ν. Ευβοίας.

Ο Σοκ FM 104.8 περιλαμβάνει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις studio και εκπομπής του, φροντίζοντας συγχρόνως να ενημερώνεται για την εξέλιξη τεχνολογίας του ραδιοφώνου, επενδύοντας συνεχώς σε νέο προηγμένο εξοπλισμό. Αυτή η αρτιότητα εξοπλισμού, επιτρέπει την επίτευξη υψηλής ποιότητας ραδιοφώνου στους ακροατές του.

Απο το 2008 ο ΣΟΚ FM 104.8 λειτουργεί σε ιδιόκτητα υπερσύγρχονα studios της Kartelias Media Group.

 

.
       BariFocus 02.2011

 

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER