Η Δέσποινα Βανδή «ντύνει» την καθημερινή σειρά «Πρίγκιπας Της Φωτιάς» με μία δυνατή ερμηνεία στο τραγούδι «Αγκαλιά Μου», την πρώτη κυκλοφορία της με το σήμα της Panik Records.

Η καταξιωμένη και επιτυχημένη καλλιτέχνιδα ερμηνεύει με την αισθαντική χροιά της μία μπαλάντα που εξυμνεί τον έρωτα. Τη μουσική του «Αγκαλιά Μου» έχει υπογράψει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και στίχους έχει δώσει στο τραγούδι η Όλγα Βλαχοπούλου.

Μεταφέροντας μελωδικά την υπόθεση της σειράς, το «Αγκαλιά Μου» είναι μία ωδή σε κάθε μορφής έρωτα, τον δυνατό, τον απαγορευμένο, τον ανεκπλήρωτο.

Η καθημερινή σειρά «Πρίγκιπας Της Φωτιάς» προβάλλεται από το Open TV. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κυρίτση και τη σκηνοθεσία επιμελείται ο Χρήστος Δήμας.

Ένας φόνος, ένα σπίτι που καίγεται έχοντας τρία θύματα και η εκδίκηση που γεννιέται από τις στάχτες.

Καλά κρυμμένα μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια και φέρνουν ανατροπές. Φέρνουν την εκδίκηση γιατί τα τραύματα είναι ανεπούλωτα. Και μέσα σε όλα αυτά, ο έρωτας ο λυτρωτικός, ο ανεκπλήρωτος, ο απαγορευμένος, ο ακραίος, που έρχεται σαν κάθαρση αλλά και σαν απειλή.

Τον φετινό χειμώνα, η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο «Αθηνών Αρένα», έχοντας στήσει μαζί ένα πρόγραμμα με πλούσιο και διαχρονικό ρεπερτόριο και μεγάλες επιτυχίες. Μία άρτια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών στη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη μουσική σκηνή της Αθήνας.

Πηγή: hit-channel.com