Είναι μόλις 23 χρόνων και έχει καταφέρει να ακούγεται παντού το όνομά της.

Η Demy είναι μια τραγουδίστρια που ήρθε για να μείνει.

Η επιτυχία ξεκίνησε από τα πρώτα της βήματα, οι διακρίσεις, το μιούζικαλ, αλλά και η κριτική επιτροπή του Music School (εκεί την συναντάμε φέτος τηλεοπτικά) μοιάζουν με ένα όμορφο παραμύθι γεμάτο – τι άλλο;- τραγούδι!

Έτσι, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Demy φόρεσε τα γιορτινά της και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Παναγιώτη Κάτσου για γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε πως δεν την νοιάζουν οι celebrito-σχέσεις, αλλά και ότι έχει δεχτεί… πρόταση γάμου!

Μιλώντας για τη δουλειά της είπε: “Έχω την ευκαιρία να μιλάω μέσα από τα τραγούδια και τις συνεντεύξεις μου και μέσα από αυτά να περνάω μηνύματα και να εμπνέω. Αυτό είναι μεγάλη τύχη και τιμή. Ακόμη κι ένας άνθρωπος να επηρεαστεί για εμένα είναι σημαντικό. Από το πιο μικρό θέμα, μια ερωτική απογοήτευση, μια αποτυχία, μέχρι το πιο μεγάλο”.

Τέλος, για όλα όσα έχουν γραφτεί για εκείνη στο διαδίκτυο αποκάλυψε: “Κάποιες φορές γινόμαστε πολύ σκληροί και ξεχνάμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ξεχνάμε όμως και το πως όταν γράφουμε κάτι στο Internet κάποιος το διαβάζει, ότι εξακολουθούμε να έχουμε ευθύνη των γραπτών μας… Το πιο αστείο ίσως είναι κάτι προτάσεις γάμου που έχω δεχτεί”!