Αθανασία Αντωνοπούλου

Μια κοκκινομάλλα θέλαμε κι αυτή βαμμένη μας βγήκε! Η Πατρινιά φοράει μπλουζάκια πάνω από t-shirt και φορέματα πάνω από τζιν! Ξεκάθαρα εθισμένη στον καφέ, όλο για τον ανάδρομο μιλάει και σχεδόν ποτέ δεν προλαβαίνει να βαφτεί πριν έρθει στο στούντιο κι έτσι κάθε μέρα τρομάζει τον Γιώργο στο Sok FM Morning Show, 7 με 11!
Τι δε θα μπορούσε να λείπει ποτέ από τη ντουλάπα σου?
Δε μπορώ να με φανταστώ χωρίς τζιν και λευκά t-shirts! Από τις πρωινές ώρες στη δουλειά μέχρι το βράδυ για ποτό, με βγάζουν πάντα από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσω και ξέρω πως δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από τη μόδα, ενώ συνδυάζονται και πανεύκολα με πάμπολλα αξεσουάρ, στιλ και χρώματα παπουτσιών!

Paranormal Activity ή The Notebook?
Ακόμα έχω ψυχολογικά από κάθε θρίλερ που έχω προσπαθήσει ποτέ να δω! Ψυχολογικά με φαντάσματα, με το σκοτάδι, με τους κλόουν, δεν είναι για μένα αυτά βρε παιδί μου, μετά φοβάμαι μέχρι και στο δίπλα δωμάτιο να πάω, ανοίγω όλα τα φώτα στο σπίτι λες και γιορτάζουμε το Πάσχα! Notebook και πάλι Notebook! Όχι επειδή ληγουρεύομαι τον Ryan Gosling, οοοοοόχι όχι (προφανώς και τρέχουν τα σαλάκια όταν έρχεται η μουρίτσα του στην οθόνη, θεούλης ο γλυκός μου στο La La Land), αλλά γιατί λίγο ρομάντζο το χρειαζόμαστε όλοι!

Τι σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου σε χρόνο dt?
Χμμμ, ένα πράγμα είναι σίγουρο, κλαίω και νευριάζω στο δευτερόλεπτο (κριός ντε στο ζώδιο), δε θέλει και ιδιαίτερη προσπάθεια δηλαδή, αλλά ο Γιώργος Καρτελιάς είναι ειδικός στο να μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι, η καρδούλα μου το ξέρει τι τραβάω κάθε πρωί στο Sok FM Morning Show!