Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο  περιοδικό «People».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης του και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του.

Πρώτα γεννήθηκε η Ελένη, η οποία είναι σχεδόν 4 ετών, ενώ παντρεύτηκε με την Υβόννη Μπόσνιακ το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχε προηγηθεί πολιτικός γάμος;

«Όχι, δεν έγινε ποτέ πολιτικός γάμος. Μόλις γεννήθηκε η μικρή, έγινε κανονικά η αναγνώριση, ενώ από την αρχή αποφασίσαμε από κοινού πως θα τη βγάλουμε Ελένη.»

«Σε ορισμένα πράγματα είμαι παραδοσιακός και ήθελα να δώσω το όνομα της μητέρας μου. Γενικά, σε ό,τι έχει σχέση με την κόρη μου, όλα συνέβησαν με τον τρόπο που ήθελα να γίνουν και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για. μένα από αυτήν.»

 

Τι έχει αλλάξει στη ζωή του Αντώνη Ρέμου η πατρότητα; Οι νέοι μπαμπάδες ισχυρίζονται πως αυξάνεται το αίσθημα του φόβου.

«Δεν ξέρω αν είναι φόβος ή ευθύνη. Πολλές φορές αυτές είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η ευθύνη γίνεται φόβος, και ο φόβος προέρχεται από την ευθύνη», απαντά.

«Προσωπικά νιώθω το αίσθημα της ευθύνης, όχι σε ό, τι αφορά την αποκατάσταση της Ελένης, αλλά να είμαι εγώ καλά ώστε να βρίσκομαι κοντά της σε όλα τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν στη ζωή της.»

Ήταν ο Αντώνης Ρέμος από τους μπαμπάδες που βοηθούσαν; Αποστείρωνε μπιμπερό, κοίμιζε την κόρη του, την άλλαζε όταν ήταν μωρό;

«Έγινα πατέρας σε μια ηλικία που θεωρώ πως είναι σωστή, πάνω από τα 40. Στα 45 μου, που απέκτησα την κόρη μου, είχα κάνει επιτυχίες, λάθη, και ήμουν έτοιμος να βιώσω την πατρική εμπειρία, όλα τα έχω κάνει», λέει.

«Ύστερα από τέσσερα χρόνια περίπου που η Ελένη ήρθε στη ζωή μας, παρατηρώ ότι έχω γίνει περισσότερο ευσυγκίνητος. Μπορεί να συγκινηθώ με μια βλακεία, με την οποία στο παρελθόν ίσως και να γελούσα. Όταν πηγαίνουμε μαζί σε μια παιδική παράσταση στο θέατρο και τη βλέπω να χαμογελάει, είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάματα.»

«Αυτό που λέμε πάντα με την Υβόννη είναι πως δεν θέλουμε να είναι το εξυπνότερο και το καλύτερο, αλλά το πιο φυσιολογικό παιδί του κόσμου. Θεωρώ πως είναι τόσο όμορφο και τόσο άσχημο όσο πρέπει να είναι. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να μεγαλώσουμε έναν κανονικό άνθρωπο.»

«Μάλιστα με την Υβόννη γελάμε, επειδή με κάποιο μαγικό τρόπο σε όλες τις φωτογραφίες που έχω στο κινητό μου η μικρή μοιάζει με μένα και σε όλες που έχει η Υβόννη μοιάζει με εκείνη!. Αυτό που έχω κρατήσει σε βίντεο είναι η πρώτη φορά που της είπα “Δώσε ένα φιλί στον μπαμπά” και ήρθε να με φιλήσει συνειδητά», αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος.

«Είναι στιγμές που τόσο εγώ άσο και η Υβόννη τις απολαμβάνουμε γιατί δεν ξαναέρχονται. Ο χρόνος με τη μικρή μας είναι ποιοτικός.»

«Το πρωί θα σηκωθεί η Υβόννη να την ετοιμάσει για τον παιδικό σταθμό, εγώ θα σηκωθώ το μεσημέρι, θα πάω στα ραντεβού μου και το βράδυ θα τη βάλουμε μαζί για ύπνο. Κακά τα ψέματα, κανείς δεν γεννιέται γονιός, οπότε και εμείς, όπως όλο οι άλλοι, εκπαιδευόμαστε μέρα με τη μέρα.»

Ο ερχομός του παιδιού πολλές φορές μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ένα ζευγάρι. Τι συνέβη στη δική τους περίπτωση;

«Αυτό είναι αλήθεια. Με τον ερχομό ενός παιδιού μπορεί να χαθεί η ισορροπία ανάμεσα στο ζευγάρι. Και εμείς έχουμε περάσει ορισμένες εντάσεις, αλλά προς το παρόν είμαστε πολύ καλά», σχολιάζει ο Αντώνης Ρέμος.

«Υποστηρίζω την Υβόννη, όχι μόνο στο θέμα του παιδιού, αλλά και στην επιχείρηση της με τα ρούχα. Είναι στιγμές που θέλει να την εγκαταλείψει, είναι κι άλλες που επιθυμεί να ανοίξει δέκα μαγαζιά. Εγώ είμαι πάντα δίπλα της, τη συμβουλεύω και τη βοηθάω σε οτιδήποτε μου ζητήσει. Είναι ο άνθρωπος μου.»

 

 

Πηγή: hit-channel.com