Ο Παντελής Παντελίδης, το φαινόμενο της εποχής στο χώρο του τραγουδιού, αποκαλύπτεται στην Ελένη και το Γιώργο, σε μια συνέντευξη, όπου μιλάει για τη ζωή του, τα βιώματά του και την αγάπη του βέβαια στη μουσική.

Από ακροατής του ΣΟΚ FM 104,8(!!!) – όπως ο ίδιος αποκάλυψε –  και τα βιντεάκια στο youtube,  ο Παντελής Παντελίδης είναι αυτή τη στιγμή ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας και όχι μόνο, πετυχαίνοντας μια συνεργασία που πολλοί θα ζήλευαν, στο «Θέατρο» με Καρρά και Πάολα.

Ο ίδιος εξομολογείται πως στην πρεμιέρα, έκλαψε πριν βγει στη σκηνή για πρώτη φορά, ενώ η δημοσιότητα που γνωρίζει αυτή τη στιγμή και η αγάπη του κόσμου, είναι η δύναμη για να συνεχίσει να δημιουργεί τραγούδια που δεν θα απογοητεύσουν όσους τον πίστεψαν και τον στήριξαν.

Ο Παντελής Παντελίδης, που έπιασε κιθάρα στα χέρια του στην 6η Δημοτικού και έγραψε τα πρώτα του τραγούδια με… sms στο κινητό του, θα ήθελε τον Αντώνη Ρέμο να ερμηνεύει την μεγάλη του επιτυχία «Δεν ταιριάζετε σου λέω» και δηλώνει πρόθυμος να δώσει τραγούδια σε άλλους καλλιτέχνες.

Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος από τη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά, με τον οποίο έχει δημιουργήσει μια καλή φιλική σχέση και αυτό αποτυπώνεται και στην κοινή του επιτυχία «Για τον ίδιο άνθρωπο», που ερμηνεύουν μοναδικά.

Σεμνός και προσγειωμένος, ο Παντελής τόνισε πως το ναυτικό τον βοήθησε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, αλλά και στην εξέλιξή του, αφού μέσα από τα ταξίδια ήρθε πολλές φορές και η μουσική έμπνευση.

Ο Παντελής Παντελίδης τραγουδάει την αγάπη, τον ανεκπλήρωτο έρωτα, τον πόνο και μας κάνει όλους να ταυτιζόμαστε με τους στίχους του, αλλά αποκαλύπτει πως αυτή την εποχή ο ίδιος δεν είναι ερωτευμένος. Ωστόσο οι γυναίκες, όπως λέει, τον πλησιάζουν περισσότερο με σεβασμό παρά με ερωτική διάθεση.

Άνθρωπος που αγαπάει την οικογένεια, έχει πάντα δίπλα του τους δικού του ανθρώπους, τους γονείς του και τον αδελφό του, και στις γιορτές θα είναι μαζί τους. Και όπως άλλωστε συνηθίζει από παιδί  στις διακοπές θα επισκεφτεί τον Ωροπό, όπου διατηρούν εξοχική κατοικία.

Η ευχή που στέλνει σε όλους μέσα από τον ΣΟΚ FM 104,8, ο Παντελής Παντελίδης είναι να παραμερίσουμε όλοι τα προβλήματά μας και να κάνουμε μια ευχή για τον διπλανό μας!!!!

Ακούστε τη συνέντευξη του αγαπημένου μας Παντελή Παντελίδη στην Ελένη και το Γιώργο και απολαύστε τον.