Οι απόψεις διίστανται.. Οι μισοί θεωρούν πως τα social media έχουν κάνει ακόμα πιο εύκολο, άμεσο και γρήγορο το φλερτ μεταξύ δύο ανθρώπων και οι άλλοι μισοί θεωρούν ότι αυτή η ευκολία έχει αφαιρέσει όλη τη μαγεία από το παιχνίδι!

Όπως και να’χει, υπάρχουν πολλοί τρόποι, για να έρθεις πιο κοντά και να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα ήθελες να έχεις στο πλάι σου:

  1. Τα social media: inbox, dm και ό,τι άλλο θα σε βοηθήσει να κεντρίσεις την προσοχή αυτού/αυτής που θες, ακόμα και ένα απλό like, την κάνει τη δουλειά του!
  2. Κοινές παρέες: το ότι βρέθηκες με κάποιον σε κοινή παρέα ίσως είναι αυτόματα ένα δείγμα πως αφού σας ενώνουν πράγματα με ίδιους ανθρώπους, θα σας ενώνουν πράγματα και μεταξύ σας
  3. Εξωσχολικές δραστηριότητες: εντάξει, δε πηγαίνουμε απαραίτητα σχολείο, όμως υπάρχει ζωή και εκτός δουλειάς, ώστε στο γυμναστήριο ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, να έχουμε τις κεραίες μας τεντωμένες!

 

Υπάρχει, βέβαια, και ένας έξτρα τρόπος για αποδοτικό φλερτ, τον οποίο ανέφεραν στον αέρα του Σοκ FM 104.8 ο Γιώργος και η Ελίνα! Άκου το απόσπασμα από το σημερινό, πρωινό SokFM Morning Show: