Με τις κυρίες που θα δείτε στην gallery που ακολουθεί συμβαίνει το εξής: πρώτα τις θυμόμαστε για τα καλλίγραμμα πόδια τους και έπειτα για το ταλέντο τους. Χαιρόμαστε πάντα να αφιερώνουμε λίγο χρόνο σε εκείνες. Δείτε τες μία μία με ρούχα που αναδεικνύουν τα κάτω άκρα τους.

Η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, έχει τέλεια πόδια και το ξέρει. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά το Instagram της το οποίο είναι γεμάτο με φωτογραφίες που τονίζουν το σημείο.

Η τραγουδίστρια Carrie Underwood πρώτα διαθέτει καλλίγραμμα πόδια και έπειτα καλή φωνή. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει το αντρικό κοινό.

Τα πόδια της “The Body” Elle Macpherson ξεκινάνε Δευτέρα και τελειώνουν Κυριακή. Τι μέρα είπαμε πως έχουμε;

Τα πόδια της Gwyneth Paltrow μπορούν να χαρακτηριστούν και ως όρθια χιλιόμετρα. Είναι το “όπλο” της ηθοποιού και δικαίως τα τονίζει σε κάθε της εμφάνιση.

Αν έχει κανείς πόδια σαν αυτά της νεαρής τραγουδίστριας Taylor Swift, τότε λογικό και επόμενο είναι να τα ασφαλίσει. Έτσι έκανε και η ίδια πριν από λίγο καιρό.

Η Victoria Beckham είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και παρά τα 41 της χρόνια, δεν έχει γνωρίσει ακόμη τι σημαίνει η λέξη κυτταρίτιδα. Τα πόδια της είναι απίστευτα και αψεγάδιαστα.

Η 31χρονη Miranda Kerr, όσο μεγαλώνει, τόσο μεγαλώνει και ο δικός μας θαυμασμός για τα κάτω άκρα της.

H 29χρονη Blake Lively, έχει ωραία πόδια και δεν μπορεί παρά να τα τονίζει με μίνι φούστες οι οποίες και την κολακεύουν απίστευτα.

Τα λόγια είναι περιττά για το σώμα της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια διαθέτει τα πιο καλλίγραμμα πόδια της εγχώριας showbiz.

Μπορεί η Cameron Diaz να είναι 43 ετών, όμως τα πόδια της έχουν ηλικία 18χρονης.

 

Πηγή: instyle.gr