Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος

Έρχεται πάντα 5 λεπτά πριν τις εφτά, αλλά τουλάχιστον είναι σταθερός στην ώρα του! Για να πάρει μπρος, δε θέλει κέρμα, αλλά έναν φρέντο εσπρέσο και μία τυρόπιτα κουρού! Στο break βλέπει πάντα αστεία βίντεο σε κάθε πιθανή κι απίθανη γλώσσα και δε θα γελούσες ποτέ τόσο πολύ με το Sok FM Morning Show χωρίς αυτόν!
Βλέπεις φωτιά να έρχεται. Τι σώζεις πρώτα? Το iPhone ή την GoPro?
Γιατί καλέ να διαλέξω? Δε μπορώ δηλαδή να τα σώσω και τα δύο? Ή να σώσω εγώ το ένα κι η μάνα μου το άλλο? Τελοσπάντων, αφού πρέπει, θα διαλέξω το iPhone! Είδες όμως τι φωτογραφιάρες έχω βγάλει με την GoPro? Άλλο να στο λέω κι άλλο να το βλέπεις!

Μπορείς να ταξιδέψεις οπουδήποτε θελήσεις. Που θα πας?
Εάν απαντήσω ότι θέλω να κάνω τον γύρο του κόσμου, πιάνει? Όχι ε? Ε τότε μάλλον Καραϊβική θα πήγαινα, αλλά βγάλτε μου εσείς ένα εισιτήριο και βολεύομαι και με άλλον προορισμό! Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως να αρχίσω να πρήζω ξανά τον Γιώργο για δωράκι, μπας και μου κλείσει κανά ταξίδι?

Θα προτιμούσες έναν ρόλο, έστω και μικρής διάρκειας, στο Fast & Furious ή στους Πειρατές της Καραϊβικής?
Καλά ε, το πόσο ενθουσιάστηκα με το Fast & Furious δε λέγεται (έκανα και πόσες μέρες να πείσω κάποιον να έρθει μαζί μου στο σινεμά, ίδρωσα για να φτάσω μέχρι τα ποπ κορν)! Νομίζω όμως ότι θα διάλεγα τους Πειρατές της Καραϊβικής, κολλάει και με την απάντηση από πάνω!